A marosvásárhelyi “Dimitrie Cantemir” Egyetem

Képzési Kínálat

Német minőség román árakon!
A marosvásárhelyi “Dimitrie Cantemir” Egyetem, amelyet egy külföldi ügynökség intézményi szinten értékelt az oktatás minősége alapján, » » » AHPGS – Accreditation Agency in Health and Social Sciences / Akkreditierungs – Agentur im Bereich Gesundheit und Soziales Germania  lehetőséget kínál Önnek, hogy az intézményünk 6 karán kínált szakirányok egyikét követve egyenesen a jövőbe lépjen.

Ha orvosi, jogi, közgazdasági, pszichológiai vagy turisztikai földrajzi szakon szeretne oklevelet szerezni, akkor ITT a helye!

 

Válassza a sikeres karrier biztonságos útját!


 

Karok és Programok


Orvosi Kar


Posztgraduális programok

1991. óta szorosan követjük filozófiánkat, és 32 éves fennállásunk minden egyes évében magas európai oktatási színvonalon folytattunk tudományos tevékenységet.
Egyetemünk folyamatos fejlődésen ment keresztül, és az új romániai munkaerőpiac valós igényeit tanulmányozva az első létrehozott kar (a jogi kar) mellett új tudományos fejlesztési irányvonalakkal bővült: a gazdaságtudományi kar, a pszichológiai és neveléstudományi kar és a földrajzi kar. Az egyetem 5 karának mindegyike a tanárok és a hallgatók legmagasabb szintű törekvéseit ösztönzi azáltal, hogy folyamatos kulturális keresésre készteti őket. Végzett hallgatóink több mint 90%-a letette az alapvizsgát, és ma már abban a szakmában dolgozik, amelyre az egyetem felkészítette őket!

 

Nyerjen felvételt valamelyik karunkra!