Intézetek - posztgraduális tanulmányi

Szakképzési és posztgraduális tanulmányi intézet

”A nevelés nem annyira művészet, mint tudomány.” (Simion Mehedinți)

 

A Szakképzési és Posztgraduális Tanulmányok Tanszéke a munkaerő-piac igényeire válaszol a folyamatos szakmai képzés területén és a következőket kínálja:

 


 

Posztgraduális képzési és folyamatos szakmai fejlesztési tanfolyamok

 

A posztgraduális képzési és folyamatos szakmai fejlesztési tanfolyamok az új foglalkozásbeli/szakmai készségek frissítését/fejlesztését szolgálják.

Az akkreditált felsőoktatási intézmények által szervezett posztgraduális programok az egyetem szenátusa által jóváhagyott saját szervezeti és megvalósítási szabályzat alapján folynak.

A posztgraduális képzési és folyamatos szakmai fejlesztési tanfolyamokon részt vehetnek a legalább felsőfokú alapképzést igazoló vagy azzal egyenértékű oklevéllel rendelkező személyek.

Szakmai átképzési programok

 

A szakmai átképzési programok az egyetem szenátusa által jóváhagyott saját szervezeti és működési szabályzat alapján folynak, a hatályos törvényi feltételek között.

A szakmai átképzési programok célja, hogy a közoktatásban tevékenykedő pedagógusok újabb készségeket szerezzenek új szakosításokhoz és/vagy új tanügyi tisztségek betöltéséhez, amelyek eltérnek az eredeti képzésük alapján betöltöttektől.

A szakmai átváltási program beiratkozási fájlja tartalmazza az egyetem előtti oktatásban részt vevő tanári bizonyítványt.

Folyamatos szakképzési tanfolyamok,
az Országos Szakképzési Hatóság (A.N.C.) engedélyével

 

A felnőttek szakképzéséről szóló 2000. évi 129. sz. újraközölt rendelet alapján kerülnek megszervezésre, bevezető, szakképzési, átképzési, továbbfejlesztési, szakosodási programok révén, amelyek el vannak ismerve itthon és a Hágai Egyezményhez csatlakozott országokban.

Workshop-ok a szakmai és személyi fejlődéshez

 

 

Általános érdeklődést kiváltó tevékenységi területeken vagy vállalatok, közintézmények kérésére szervezzük, konkrét tematikával, az alkalmazottak szakmai és személyes fejlesztése céljából.

 


 

A Szakképzési és Posztgraduális Tanulmányok Tanszékének oktatási kínálata  

ELÉRHETŐSÉGEK

Szakképzési és Posztgraduális Tanulmányok Tanszéke


 

Cim: Bodoni Sandor, nr.3-5, Târgu Mureș, România  Tanterem: B14, emelet 1.

Telefon: +40365-430.396

E-mail: formare@cantemir.ro; universitatedimitriecantemir@gmail.com

 

• A regisztráció a regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével az alábbi e-mail címre történik: universitatedimitriecantemir@gmail.com


 


KÉPZÉSI KINÁLAT   ›

Felvételi 2024  »

 

A marosvásárhelyi „Dimitrie Cantemir” Egyetemet a román parlament intézményi szinten akkreditálta, és a felsőoktatás minőségének német értékelője, az AHPGS rendszeresen értékeli.

Ha orvosi, jogi, közgazdasági, pszichológiai vagy turisztikai földrajz  diplomát szeretnél szerezni , várunk!