Rólunk mondták

Rólunk mondták – Orvostudományi Kar

„A nevem Georgiu Miriam I. , negyedéves hallgató vagyok a ,,Dimitrie Cantemir” egyetem fogorvosi karán. Az évek során az orvostudomány, különösen a fogászat különböző aspektusait tanultam meg. Emlékszem, amikor az első évfolyamba jártam, és először léptem be a kurzusra, azt vártam, hogy akadályok lesznek köztünk és a  felkészítő orvosok között, de nem így történt. Szívélyesen fogadtak minket, és könnyedén kezdtünk tanulni és kommunikálni. Mindez segített abban, hogy tanuljunk és fejlődjünk, mint leendő orvosok. Az így kapott tanácsok és a megszerzett tudás sokat fog segíteni nekünk.  A tanárok mindig igyekeztek megismertetni velünk az orvostudomány legújabb híreit. A kar által vásárolt tananyagok és korszerű berendezések nagy segítséget jelentenek. Mindig izgatottan várom, hogy milyen új laborom lesz a következő félévben, és milyen célokat fog elérni.”

Miriam Georgiu, 4. évfolyam
Fogászati orvostudomány

 

„Elégedett vagyok azzal, ahogy a tanárok tanítanak, és ahogyan a diákokhoz viszonyulnak. A tanárok türelmesek és nagyon jól felkészültek. Mind a tanárok, mind az egyetem vezetősége megértő és figyelmes a kéréseinkre és véleményünkre. A Dimitrie Cantemir Egyetemen a tanárok és a diákok egyaránt fontos szerepet kapnak. A szakmai gyakorlati szempontjából az egyetem nagyon jól fel van készülve, mivel a legmodernebb berendezésekkel és a legkorszerűbb technológiával rendelkezik”.

Alexandra Badiu, 4. évfolyam
Fogászati orvostudomány

 

„Avantgárd, technológia és szakmaiság, ez az, amit a Dimitrie Cantemir Egyetemen találhatsz.  Speciális és jól felépített tanulmányi program minden egyes tudományos pályára, professzorokkal, akik nem csak magas szintűek, de nagyon felkészültek és készségesek is.  Egy egyetem, amely meghallgatja a diákokat és együtt fejlődik velük!”

Aldo Malandrin, II. év
BFK


KÉPZÉSI KINÁLAT   ›

Felvételi 2024  »

 

A marosvásárhelyi „Dimitrie Cantemir” Egyetemet a román parlament intézményi szinten akkreditálta, és a felsőoktatás minőségének német értékelője, az AHPGS rendszeresen értékeli.

Ha orvosi, jogi, közgazdasági, pszichológiai vagy turisztikai földrajz  diplomát szeretnél szerezni , várunk!