Lansare de carte – 13 mai 2024

În data de 13 mai 2024, Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș a găzduit lansarea a două cărți recent apărute la editura „Pro Universitaria”:

Procedura divorțului. Analiză extinsă asupra dispozițiilor de drept substanțial și procedural incidente – autor: dr. Raluca-Ioana Hurubă

 

 

 

 

Regimul juridic al drepturilor conexe dreptului de autor reglementate prin legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe – autor: dr. Anca-Viorica Bogdan.

Evenimentul a avut loc în Biblioteca „Serafim Duicu” din cadrul Campusului universitar și s-a bucurat de prezența unui număr mare de studenți și profesori, precum și a unui invitat special, în persoana doamnei magistrat Ana-Maria Hambețiu, care este și psiholog clinician.

Cele două cărți reprezintă lucrări de referință în domeniul Dreptului, fiind totodată de interes general, prin tematică și mod de abordare, după cum a subliniat domnul profesor universitar dr. Teodor Bodoașcă, îndrumătorul tezelor de doctorat care au stat la baza acestor noi apariții editoriale, teze a căror valoare a fost recunoscută, de altfel, prin acordarea calificativului Magna cum laude.

Recenziile celor două cărți le puteți citi aici:

 


KÉPZÉSI KINÁLAT   ›

Felvételi 2024  »

 

A marosvásárhelyi „Dimitrie Cantemir” Egyetemet a román parlament intézményi szinten akkreditálta, és a felsőoktatás minőségének német értékelője, az AHPGS rendszeresen értékeli.

Ha orvosi, jogi, közgazdasági, pszichológiai vagy turisztikai földrajz  diplomát szeretnél szerezni , várunk!