Conferință închidere proiect ”Start în Business”

Anunț: Conferință închidere proiect
Proiectul ”Start în Business” la momentul bilanțului
Demarat la 15 ianuarie 2018, proiectul  ” Start in business” a ajuns la final, moment marcat printr-o conferință on line, în data de  10 februarie 2021.
In acest proiect au acționat în parteneriat: Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș, Universitatea Româno-Germană din Sibiu, Camera de comerț și industrie Brașov și Sand Mar consulting SRL,  lider de parteneriat.
Obiectivul general a fost  Formarea si dezvoltarea profesionala în domeniul antreprenoriatului a grupului țintă în vederea înființării de noi întreprinderi și creării de noi locuri de muncă.  La nivelul Universității, acest obiectiv s-a concretizat cu înființarea a 24 de locuri de muncă în Târgu Mureș, Sighișoara, Bălan și Miercurea Ciuc. Pentru a se ajunge la acest rezultat, resurse umane și financiare considerabile au fost mobilizate:  formatori în cadrul cursului de Formare antreprenorială, tutori de practică, mentori.
Scopul întâlnirii a fost acela de evidențiere a  rezultatelor obținute în cadrul proiectului,  de prezentare a  activității firmelor finanțate prin proiect, precum și a problemelor specifice ale acestora.

Acest proiect a fost pentru beneficiari ” modalitatea prin care îți dobândești visul ” (Barticel Adrian- Brac Bistro, Miercurea Ciuc), iar pentru membrii echipei de implementare prilej de cunoaştere, apropiere, formare, legare de prietenii şi dezvoltare.
Și cum ”Sfârșitul cheamă un nou început” (Constantin Galeriu), Liderul de parteneriat va iniția demersurile înființării unei asociații (ONG) care va avea ca scop, cu precădere, promovarea si sprijinirea firmelor aflate la inceput de drum.
Tuturor beneficiarilor și colaboratorilor din acest proiect le dorim multă sănătate, decizii înțelepte și succes în tot ce și-au propus!

Echipa de proiect a Universității ”Dimitrie Cantemir”


KÉPZÉSI KINÁLAT   ›

Felvételi 2024  »

 

A marosvásárhelyi „Dimitrie Cantemir” Egyetemet a román parlament intézményi szinten akkreditálta, és a felsőoktatás minőségének német értékelője, az AHPGS rendszeresen értékeli.

Ha orvosi, jogi, közgazdasági, pszichológiai vagy turisztikai földrajz  diplomát szeretnél szerezni , várunk!