Használati feltételek

A www.cantemir.ro weboldal egy informatív és kommunikációs tér, amelyet a „DIMITRIE CANTEMIR” EGYETEM bocsájt rendelkezésre azzal a céllal, hogy minden egyetemi hallgató, diák, partner és együttműködő részére hasznos információk tárháza legyen.

Az oldal megfelelő feltételek között való felhasználása érdekébe kérjük, olvassa el figyelmesen a használati feltételeket.

  1. Szerzői jogok

Az oldal teljes tartalma a szerzői jogokra vonatkozó román, illetve nemzetközi jogszabályzatnak van alárendelve és általa védve.

A szerzői jogok tulajdonosa a Marosvásárhelyi „Dimitrie Cantemir” Egyetem.

Engedélyezve van anyagletöltés vagy nyomtatás az oldal különböző helyeiről saját, nem kereskedelmi célból.

  1. Az oldal felhasználás politikája

Az oldalra való belépés és használata által felvállalja az oldal, illetve az Internethasználattal járó kockázatokat és felelősséget.

Az oldal látogatása maga után vonja ezeknek a feltételeknek az elfogadását. A „DIMITRIE CANTEMIR” EGYETEM nem biztosítja az oldal folytonos, hibamentes működését, vagy azt, hogy az oldal hibái javítva lesznek. A bemutatott információk vagy adatok egyike sem terheli vagy kötelezi az Egyetemet.

  1. Adatvédelem

A „DIMITRIE CANTEMIR” EGYETEM kimondottan hangsúlyt fektet az adatok védelmére.

Navigálhat a www.cantemir.ro oldalunkon személyes információ megadása nélkül is.

Viszont ahhoz, hogy a lekért szolgáltatásokban részesüljön, kénytelenek vagyunk kérni a személyes adatokat. Ennek következtében a „DIMITRIE CANTEMIR” EGYETEM birtokában lehet és használhat közadatokat (amelyeket például egy kérés vagy feliratkozási nyomtatványban, szerződésben stb. adott meg, amelyek többek között a névből, címből, telefonszámból állnak, esetleg olyan információkból, melyek tükrözik, miként használja fel szolgáltatásainkat és termékeinket, stb.), viszont csak a „DIMITRIE CANTEMIR” EGYETEM által rendelkezésre bocsájtott különleges ajánlataink és termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos frissített információk közlésére használhatjuk.

Kapcsolat:

Cím: Str. Bodoni Sándor 3-5
Telefon 1:+40-365-401.127
Telefon 2:+40-365-401.125
E-mail: universitate@cantemir.ro

További információ >>

Kövess minket: